Śniadanie angielskie

Czas przygotowania: 5 minut

Składniki:

– Polanki JBB Bałdyga
– jajko
– oliwa
– pomidory gałązki
– pieczarki
– chleb tostowy
– szpinak
– szczypiorek
– pieprz i sól
– fasola w sosie pomidorowym gotowa

Sposób przygotowania:

1. Zagotuj wodę w garnku i wyłącz.
2. Następnie na 3 minuty wrzuć Polanki JBB do wody.
3. Ugrilluj w opiekaczu pomidorki i pieczarki wraz z chlebem tostowym.
4. Fasolę w sosie pomidorowym przegrzej w garnku.
5. Rozgrzej oliwę na patelni, wbij jajko i zrób jajko sadzone, przypraw solą i pieprzem.
6. Wszystko ułóż na talerzu, a jajko posyp posiekanym szczypiorkiem.

| SPRAWDŹ INNE PRZEPISY |